Campings Toscane

Camping Barco Reale

Camping Barco Reale is een camping die bij uitstek geschikt is voor de sporters onder de vakantiegangers in het Italiaanse Toscane. Om een kleine greep uit de mogelijkheden te nemen: u heeft de mogelijkheid om te voetballen, te fietsen, te vissen en te basketballen. Dit zijn nog lang niet alle activiteiten die mogelijk zijn bij Camping Barco Reale.

Camping Barco Reale – Heuvels Toscane

Camping Barco Reale beschikt ook over een prachtig zwembad met een geweldig uitzicht over de heuvels van Toscane. De camping heeft dit uitzicht te danken aan haar ligging, namelijk  boven op een heuveltop. Onder het genot van dit uitzicht, kunt u uw kinderen zich uit laten leven op het speelterrein van de camping. Ook kunt u met hen mee naar de zwembaden van Camping Barco Reale.

Camping Barco Reale – Kinderen

Op de camping kunt u gebruik maken van internet, maar ook van de winkel en de supermarkt met een basisassortiment. U zult dus echt niks te kort komen. Voor de kinderen is er in de avond een kinderdisco op de camping. Overdag kunnen de kinderen ook genieten van het entertainment van het animatieteam en kunnen zij televisie kijken met hun leeftijdsgenootjes.

Camping Barco Reale – Verzorgd

Camping Barco Reale is een goed verzorgde camping met een prachtig uitzicht op de omgeving en is een milieubewuste camping. De camping ligt op de heuvelrug van Montalbano en binnen een paar minuten lopen bent u in het gezellige dorpje San Baronto.

Reacties

Reacties