Campings Toscane

Camping Cieloverde

Camping Cieloverde is een mooie, ruime camping en ligt in een mooie natuurgebied vol pijnbomen. Vanaf de camping is er ontzettend veel te doen. U kunt de beroemde Toscaanse steden bezoeken, denk aan Florence, Siena, Pisa en Lucca. Wil u de steden niet in? Dan kunt u op een steenworp afstand van Camping Cieloverde een bezoek brengen aan een prachtig zandstrand. Het zandstrand ligt aan de zee, hier worden ook zwemlessen en surfcursussen gegeven.

Camping Cieloverde – Recreatie

Op Camping Cieloverde valt ook genoeg te doen. Zo is er voor kinderen een recreatieteam dat gratis animatie aanbiedt. Hierbij kunt u denken aan een avond lang dansen, maar ook aan sporttoernooien en het kijken van films. Ook zijn er kinderspeelplaatsen waar uw kind zich helemaal uit kan leven met andere kinderen.

Camping Cieloverde – Fotosafari

Leuk om met het hele gezin te doen, is de fotosafari. De safari gaat door het natuurpark Cieloverde. Hier ziet u meer dan gewone dieren. Hier vindt u dieren die nog veelal in het wild leven. Wilt u eens wat anders zien, dan is de oversteek van Piombina naar Elba een echte aanrader.

Camping Cieloverde – Sporten

Na afloop kunt u heerlijk barbecue├źn op Camping Cieloverde of uit eten in het restaurant van de camping. Op de camping is ook een discotheek aanwezig. Voor de sportfanaat is er een multisportveld aanwezig. Hier kunt u zich heerlijk uitleven onder de Italiaanse zon.

 

Reacties

Reacties