Campings Toscane

Camping Colleverde

Camping Colleverde heeft een prachtige ligging in het West-Italiaanse Siena. U kunt vanaf de camping een mooie stedentrip maken en de Italiaanse cultuur snuiven. Toscane is een echte cultuurregio en is daarom zeker de moeite waard om te bezoeken.

Camping Colleverde – Moderne gemakken

De camping is voorzien van alle gemakken. Zeker sinds Camping Colleverde gerenoveerd is en nu dus over alle moderne gemakken beschikking heeft. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van de camping of in de pizzeria. Haal een drankje in de bar van Camping Colleverde of haal zelf iets lekker bij de supermarkt. Overdag  kunt u heerlijk genieten van het zwembad waar de camping over beschikt, met eigen bar en een ligweide.

Camping Colleverde – Kinderen

Voor de kinderen zijn er speeltoestellen aanwezig op de camping. Zo kunnen zij zich ook heerlijk vermaken met leeftijdsgenootjes op Camping Colleverde. Camping Colleverde beschikt over veel groen en biedt u daarom de nodig privacy tijdens uw vakantie.

Camping Colleverde – Botanische tuinen bij Siena

Vanaf Camping Colleverde kunt u de Italiaanse cultuur goed bewonderen. Maak eens een uitstapje naar één van de omliggende steden en geniet van de prachtige bouwwerken die u vindt. Ook zijn er veel botanische tuinen in de omgeving. Heel dicht bij Siena ligt bijvoorbeeld Orto Botanico.

Reacties

Reacties