Campings Toscane

Camping Free Time

Camping Free Time  is een camping met geweldige ligging aan de de Toscaanse kust. Er is voor alle leeftijden genoeg te doen. De camping biedt erg veel mogelijkheden. Zo kunt u genieten van een zwembad, met speciaal voor de kleintjes een kindergedeelte. Wilt u later op de dag gezellig met het hele gezin uit eten? Dan bent u van harte welkom in het restaurant van Camping Free Time. Sluit de dag af in de bar en geniet daarna van de mooie sterrenhemel vanaf uw accommodatie.

Camping Free Time – Sportief

Voor wie overdag iets actiefs wil doen, biedt Camping Free Time ook veel. U kunt gezellig een potje tafeltennissen met het gezin of tegen andere campinggasten, u kunt zich lekker uitleven bij de fitnessfaciliteiten en u kunt gezellig volleyballen op het volleybalveld van de camping. Voor wie liever de verkoeling opzoekt tijdens het sporten, is er een heerlijk zwembad. Het zwembad beschikt over een glijbaan, een kindergedeelte en een heerlijke waterval.

Camping Free Time – Quad Safari

Om u van alle gemakken te voorzien, is er een minimarkt waar u uw nodige boodschappen kunt doen. Er is ook een programma voor uw kinderen. Camping Free Time beschikt over avondentertainment met disco-avonden. Ook erg leuk om eens te doen vanaf Camping Free Time, is de quad safari.

Reacties

Reacties