Campings Toscane

Camping II Boschetto di Piemma

Camping II Boschetto di Piemma is een mooie en luxe camping is de Italiaanse regio Toscane. De camping is omgeven door groen en is daarom de perfecte camping voor natuurliefhebbers. Ook cultuurliefhebbers zullen genieten op deze camping. Vanaf de camping kunt u een prachtige wandeling maken naar het middeleeuwse stadje San Gimignamo. Hier vindt u grootse middeleeuwse torens. Ook de grote beroemde steden liggen ‘om de hoek’. U kunt prima een dagje vertoeven in, onder andere, Pisa, Florence of Siena.

Camping Il Boschetto di Piemma – Op de camping

Camping II Boschetto di Piemma heeft veel te bieden aan haar bezoekers. Er is een mooie zwembad waar u met het hele gezin tot rust kunt komen en kunt genieten van het heerlijke Italiaanse klimaat. Er is een mooi zonneterras waar u kunt liggen op een ligbed. Voor de sportieveling is er de mogelijkheid tot voetbal, wandelen, tennis en fietsen. ’s Avonds kunt u genieten in het restaurant van Camping II Boschetto di Piemma en gezellig een drankje doen in de bar.

Camping Il Boschetto di Piemma – Kinderen

Voor de kleine kinderen is er ook gezorgd voor vermaak op Camping II Boschetto di Piemma. Er is een leuk animatieteam voor de kinderen. Ook is er een speeltuin op de camping. Hier kunt u uw kinderen heerlijk laten spelen terwijl u geniet van het zonnetje bij het zwembad.

 

Reacties

Reacties