Campings Toscane

Camping Il Poggetto

Camping Il Poggetto is schitterend gelegen op terrassen tegen een berghelling. De familiecamping ligt midden in Toscane en vanaf uw staanplaats heeft u een prachtig uitzicht op prachtige heuvels en bergen bezaaid met cipressen en wijnboerderijen. Camping Il Poggetto ligt op maar zeventien kilometer van de cultuurstad Florence. Ook  de steden Siena, Luca, Arezzo en Pisa zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de camping.

Camping Il Poggetto – Activiteiten

Toscane is een mooie regio om te fietsen, te wandelen en te genieten van de cultuur. De camping verhuurt fietsen en mountainbikes, ook worden door de Italiaanse campingeigenaars excursies in de omgeving georganiseerd. Maar ook op Camping Il Poggetto zelf is genoeg te beleven. Er zijn animatieprogramma’s voor kinderen, jongeren en voor volwassenen. Deze programma’s zijn gewoon in het Nederlands.

Camping Il Pogetto – Voorzieningen

Op Camping Il Poggetto is een prachtig buiten zwembad te vinden, daarnaast is er voor de kleine kinderen een peuterbad. Op de camping zijn verder een fitnessruimte, speeltuin, snackbar en een supermarkt te vinden. Bij de campingbar kunt u op het terras genieten van heerlijke ijsjes met uitzicht op het zwembad. Bovendien kunt u lekker Italiaans dineren in het restaurant en de pizzeria.

Camping Il Poggetto – Wijn

Camping Il Poggetto wordt ook omgeven door wijnranken waar u de lekkerste wijnen van kunt halen. U kunt ook een wijnexcursie in de omgeving doen.

Reacties

Reacties