Campings Toscane

Camping Il Sergente

Camping Il SergenteĀ is een kleine camping gelegen in de bosrijke Toscaanse heuvels ten noorden van de stad Florence. Vanuit Camping Il Sergente zijn veel Toscaanse cultuursteden uitstekend bereikbaar. In de natuur van de Toscaanse Appenijnen kunt u ook heerlijk wandelen en fietsen.

Camping Il Sergente – Voorzieningen

De camping ligt goed gepositioneerd voor veel bezoeken aan bijvoorbeeld Florence, Siena of de andere grote historische plaatsen van Toscane. De voorzieningen zijn allemaal kort geleden gerestaureerd. Naast een winkel voor de dagelijkse boodschappen is er een pizzeria, restaurant en een bar. Camping Il Sergente heeft een verwarmd binnen en buitenbad, een voetbalveld en een tennisbaan.

Camping Il Sergente – Dagtrip

Ook kunt u genieten van gratis draadloos internet. Zo kunt u alvast wat vakantiekiekjes delen met het thuisfront. Voor de liefhebber is er zelfs de mogelijkheid om te vissen. Mooie en bijzondere steden zijn op kleine afstand van Camping Il Sergente. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje Barberino di Mugello, Florence of Bologna. De steden zijn absoluut het dagtripje waard.

Camping Il Sergente – Accommodatie

Op Camping Il Sergente verblijft u in een luxe stacaravan geschikt voor maximaal 6 personen. De stacaravans voldoen aan alle wensen van de vakantieganger. De caravans zijn zeer compleet ingericht. Voor een complete, fijne en rustige vakantie zit u dus op de juiste plek op Camping Il Sergente

 

Reacties

Reacties