Campings Toscane

Camping le Pianacce

Camping Le Pianacce is een mooie camping aan de voet van de bergen. Kamperen tussen bossen en bergen. De zon komt tevoorschijn vanachter de bergtoppen, een mooiere zonsopkomst kunt u zich niet bedenken. Camping Le Pianacce is een rustige camping waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Camping Le Pianacce – Omgeving

Dicht bij de camping ligt het plaatsje Castagneto Carducci. Een mooi plaatsje vol authentieke straatjes, waar u lekker doorheen kunt dwalen. Op zoek naar iets groters? Ook grote steden als Cecina, Pisa en Elba zijn makkelijk te bereiken vanaf Camping Le Pianacce. Vlak bij de camping ligt ook een mooi zandstrand waar u makkelijk heen kunt met de pendelbus.

Camping Le Pianacce – Sport

In de verdere omgeving van de camping liggen nog meer kleine plaatsjes waar u de Italiaanse cultuur kunt proeven. Even genoeg gezien en toe aan helemaal niks doen? Ga dan lekker onderuit hangen op de camping. Neem je handdoekje mee naar het zwembad of ga lekker een sportief potje tennis spelen op het tennisveld van Camping Le Pianacce. Voor kinderen is er een apart zwembad met glijbaan. Er zijn ook speeltuinen, springkussens en een animatieprogramma. Stook voor het avondeten lekker de barbecue op of ga een hapje eten in het restaurant van de camping.

Reacties

Reacties

Camping Le Pianacce