Campings Toscane

Camping Norcenni Girasole

Camping Norcenni Girasole is een grote camping midden in het hart van het Italiaanse Toscane. U kunt met het hele gezin heerlijk vertoeven op de camping, zelfs uw huisdieren mogen mee! Camping Norcenni Girasole heeft het hele pakket voor u beschikbaar. Zo kunt u genieten van het zwembad, de winkel, de bar en zelfs van de sauna. Naast al deze faciliteiten is er ook draadloos internet aanwezig en een erg goede sfeer.Camping Norcenni Girasole beschikt over twee zwembaden, waarvan één met een leuke glijbaan en een lazy river.

Norcenni Girasole – Omgeving

Voor de sportieve vakantieganger is er de mogelijkheid om te tennissen en te fitnessen.
De camping ligt in een mooi gebied in de heuvels, tussen de olijf- en wijngaarden. Naast deze karakteristieke Italiaanse trekjes heeft het gebied ook een dierentuin in Pistoia. Hier kunt u met de kinderen zelf de olifanten, giraffes en geiten voeren. Een andere optie is het maken van een buitenrit op paarden vanaf de nabij gelegen manege.

Norcenni Girasole – Beroemde steden

In de omgeving van Camping Norcenni Girasole Club kunt u veel uitstapjes maken. Zo zijn Florence,Siena, Pisa, Lucca en het oude San Gimignano goed te bereiken. Het prachtige achterland van Toscane met olijf- en wijngaarden zijn een sensatie voor het oog.

Reacties

Reacties

norcenni