Campings Toscane

Camping Pappasole

Camping Pappasole is een prachtige familiecamping aan de Toscaanse kust. De viersterren camping bevindt zich op een kleine 700 meter van een prachtig zandstrand wat uitloopt in de heldere azuurblauwe zee. Tegenover het strand bevind zich het eiland Elba wat ook zeker een bezoek waard is.

Camping Pappasole – Sport

Op Camping Pappasole valt erg veel te doen. Zo organiseert Camping Pappasole sporttoernooien op de camping. Maar u kunt ook meedoen aan een les aquagym of gezellig losgaan op één van de dansavonden.

Camping Pappasole – Activiteiten

Genoeg te doen dus voor het oudere publiek. Maar ook voor kinderen zijn er volop activiteiten waardoor zij met gemak de vakantie door komen. Zij kunnen genieten in een zwembad met apart kinderbad. Een avondje meedoen met de miniclub is ook altijd een aanrader. Overdag gewoon lekker alle energie kwijtraken? Dan kunnen ze ook zichzelf uitleven in de kinderspeeltuin.

Camping Pappasole – Rust

U kunt zich ook heerlijk vermaken in alle rust. U kunt bijvoorbeeld een ligstoel pakken en optimaal genieten van de zon. Wordt het iets te warm? Dan kunt u altijd een parasol er bij pakken.

Camping Pappasole – Sport

Als u liever op Camping Pappasole zelf blijft kunt u gebruik maken van het tennisveld,volleybalveld of de midgetgolfbaan. Voor de dagelijkse boodschappen heeft Camping Pappasole een eigen winkelcentrum met een restaurant waar u heerlijke plaatselijke recepten kan proeven.

Camping Pappasole – Toscaanse steden

Beroemde steden in het Toscaanse gebied zijn Pisa, Florence, Siena en natuurlijk Rome. Deze steden zijn zeker een bezoek waard en hebben veel culturele waarde.

Reacties

Reacties