Campings Toscane

Camping Parco delle Piscine

De camping Parco delle Piscine, prachtig gelegen bij Sarteano, is vernoemd naar een zwembad voor natuurlijk maar één reden. De camping heeft drie zwemparadijzen met glashelder bronwater met een constante temperatuur van vierentwintig graden. Eén van deze zwemparadijzen is speciaal gereserveerd voor de camping gasten,  de andere twee zijn ook voor vrij gebruik van de gasten. Ook mogen de gasten, voor de rust, gratis naar het zwembad van de naastgelegen camping Union Lido. De camping is met natuurlijke rust ontworpen, met beekjes die door de camping lopen en kleine parkjes waar u helemaal tot uzelf kunt komen.

Camping Parco delle Piscine – Florence

Binnen een uur met de trein bent u al in de mooie stad Florence. De stad staat bekend om de invloeden van Michelangelo en Dante. Er zijn veel kunstwerken en schilderwerken te bezichtigen. Een echte must voor de kunstliefhebber. In Sarteano kunt u heerlijk shoppen met het hele gezin.Naast steden zijn er ook veel activiteiten te doen rondom de camping. Zo kunt u paardrijden op slechts drie kilometer van de camping en kunt u op Camping Parco delle Piscine films kijken in een heuse bioscoop.

Camping Parco delle Piscine – Activiteiten

Het professionele animatieteam verzorgd een gevarieerd animatieprogramma voor de kinderen. De wat grotere en volwassen gast kan zich vermaken met een keuze uit de vele sportieve mogelijkheden zoals tennissen, wandelen en fietsen. De moderne toiletgebouwen zijn ruim opgezet en bieden ruim voldoende toiletten, douches en cabines.

Reacties

Reacties