Campings Toscane

Camping Park Albatros

Camping Park Albatros – Topcamping in Toscane

Camping Park Albatros is één van de grootste campings in Toscane, gelegen aan de Italiaanse kust. Midden in het Maremma natuurpark in een groot dennenbos, is dit een uitstekende plek om lekker tot rust te komen met uw familie. Camping Park Albatros is perfect voor jonge gezinnen en er is genoeg te doen voor de kleintjes. Het aanbod aan faciliteiten op de camping is namelijk echt meer dan goed. Alles is aanwezig om hier een mooie camping vakantie in de Toscane te beleven. Prachtig zwembaden-complex met lagune baden en glij-rotsen. In het zwembad is veelal gebruik gemaakt van zachte materialen zodat ook de kleintjes hier lekker in het water kunnen spelen!

Camping Park Albatros beschikt over een eigen restaurant, bar en een eigen winkel. Er is ook draadloos internet aanwezig, zo kunt u uw vakantie delen met anderen. Er is een kinderspeelplaats op de camping en natuurlijk ook meerdere zwembaden. Verder zijn er veel facilitaire voorzieningen om u van uw gemak te voorzien.

Camping Park Albatros – Omgeving

Ook de dorpen rondom Camping Park Albatros zijn erg mooi om te bezoeken. Zo is op korte afstand het plaatsje Populonia. Hier kunt u een archologische opgraving bekijken. U kunt ook heerlijke pizza eten in Suvereto, de geruchten gaan dat hier de lekkerste pizzabakker van de regio Toscane zit.

Camping Park Albatros – San Vincenzo

Overal langs de Toscaanse kust vindt u prachtige zandstranden en karakteristieke dorpjes, zoals het vissersplaatsje San Vincenzo. In San Vincenzo kunt u genieten van een enorm zandstrand en een levendig centrum. Ook grote steden zoals Siena, Florence, Lucca of Pisa zijn een perfecte uitvalsbasis voor een culturele trip.

Camping vakantie op Park Albatros boeken?

Om gemakkelijk, snel en overzichtelijk een passende camping vakantie op Park Albatros zoeken en vinden? Alle aanbieders op één website vergelijken? Actuele prijzen, aanbiedingen en beschikbaarheid voor alle accommodaties – of nu bungalowtent, stacaravan of glamping accommodatie? Dat kan nu op Campoala.com! Ga snel naar de informatiepagina voor camping Park Albatros op Campoala.com om het hele aanbod voor te bekijken.

Reacties

Reacties

park-albatros