Campings Toscane

Camping River

Camping River is een gezellige camping voor de hele familie, gelegen op de grens tussen Ligurië en Toscane in het fantastische Italië. Deze camping is knus en intiem met veel schaduw met dank aan het vele groen waarover deze camping beschikt. De zon wordt geweerd en de wind wordt redelijk tegengehouden door het groen, waardoor het een aangenaam klimaat is.

Camping River – Activiteiten

Voor jong en oud zijn hier genoeg activiteiten en excursies te doen. Het mooie plekje van Camping River is dan ook het zwembad, hier worden duiklessen en andere speciale zwem oefeningen georganiseerd en er is ook een apart kinderbad. Naast dit alles is er ook een animatieteam beschikbaar om de kinderen te vermaken en in de avond is er een kinderdisco.

Camping River – Varen

Voor wie een eigen boot mee wil nemen, is Camping River de ideale camping. Er is een eigen haven op de camping met helling waar u uw eigen boot te water kunt laten. Vanaf de camping komt u op de rivier. Als u deze afvaart komt u terecht op de zee. Camping River beschikt over een zwemparadijs, een restaurant, snackbar, sportfaciliteiten  en een klein winkeltje waar je alle benodigdheden kan kopen. Hier verblijft u in een luxe stacaravan met keuken en badkamer.

Reacties

Reacties

Camping River