Campings Toscane

Camping Toscana Village

Camping Toscana Village ligt in hartje Toscane. Omringd door de heuvels, wat Toscane haar karakter geeft. Op korte afstand van het oude dorpje Montopoli, waar in de nazomer traditionale feesten worden gegeven. Op een half uurtje rijden ligt één van de mooiste stranden van Toscane.

Camping Toscana Village – Faciliteiten

De camping beschikt over veel faciliteiten, zoals een zwembad, een zonneterras en een sportveld. Door het grote aanbod aan faciliteiten is er altijd voor iedereen wel iets te doen op Camping Toscana Village. Er is een lekkere broodjesservice om de dag goed te starten. De dag goed afsluiten kan ook op de camping, er is een ware pizzeria.

Camping Toscana Village – Omgeving

Op de warme dagen kunt u na een dagje cultuur snuiven in de omgeving een verfrissende duik nemen in het zwembad terwijl uw kinderen kunnen deelnemen aan het leuke animatieprogramma. ’s Avonds kunt u lekker uit eten in het restaurant op Camping Toscana Village, welke lekkere Toscaanse specialiteiten opdient.

Camping Toscana Village – Rust

Kort samengevat, het is volop genieten op Camping Toscana Village. Er zijn ontzettend veel culturele tripjes te maken of u kunt gewoon lekker in de zon bakken. Voor zowel de volwassenen als de kinderen is er genoeg te doen op Camping Toscana Village. U kunt tijdens uw vakantie genieten van rust, ruimte en natuur.

Reacties

Reacties