Campings Toscane

Camping Valle Gaia

Camping Valle Gaia is een kleine camping, gelegen midden in het Toscaanse heuvellandschap. Op deze gastvrije camping komt u volledig tot rust. Er is voor ieder wat wils op de camping. Zo kunt u lekker een verfrissende duik nemen in het mooie zwembad, een potje tennissen of ’s avond met het hele gezin barbecueën. Voor de kleintjes is er een kinderspeelplaats, hier kunnen zij zich de hele middag vermaken.

Camping Valle Gaia – Omgeving

Er valt erg veel te zien en te doen in de omgeving van Camping Valle Gaia in Toscane. Bezoek de strandjes, de steden en de pleinen. Binnen een half uurtje kunt u in Castiglioncello zijn waar u een prachtig rotsstrand vindt. Voor een dagtripje, of langer, is Elba heel mooi om naar toe te gaan. Elba ligt op het Italiaanse eiland Isola d’Elbe. Tijdens de overtocht vaart u langs het eilandje Palmaiola. Dit eilandje is de broedplaats van veel zeldzame vogels. Ook kunt u een bezoekje brengen aan Capraia Isola. Een groot deel van dat eiland is nu een nationaal park. Vlakbij de camping ligt ook vlakbij een strand waar u kunt genieten van een verkoelende duik.

Camping Valle Gaia – Activiteiten

Op Camping Valle Gaia kunt u ook mountainbikes huren. Zo kunt u zelf de prachtige Toscaanse omgeving verkennen. Voor de kinderen is er in de avond ook wat te doen op de camping. Camping Valle Gaia heeft namelijk een kinderdisco. Voor de volwassen vakantieganger is er een bar waar u heerlijk kunt genieten van uw drankje.

Reacties

Reacties