Campings Toscane

Camping Vallicella

Camping Vallicella is een ruime familiecamping in de regio Toscane. U slaap in uw bungalow tussen de heuvels en de olijfgaarden met een mooi uitzicht. De zee is op korte afstand van de camping. De ligging van de camping geeft u ook de mogelijkheid de beroemde kuststeden te bezoeken, bijvoorbeeld Pisa.

Camping Vallicella – Ontspanning

Op Camping Vallicella is gedacht aan jong en oud. Zo is er een restaurant, een wijnkelder en twee zwembaden die panoramisch gelegen zijn. Maar er is ook een miniclub, een animatieprogramma en een kinderspeeltuin. Om heerlijk van het weer te genieten zijn er ook twee zonneterrassen met ligstoelen en parasols.

Camping Vallicella – Sport

Dat is nog niet het enige vermaak op de camping. U heeft ook de beschikking tot de tafeltennistafel, de tv-ruimt, het voetbalveld en de Jeu de Boules-baan. Geen van bovenstaande iets voor u? Geen zorgen, er is ook een algemeen sportveld waar u zich helemaal uit kunt leven. Ook leuk is het boogschieten, en tennissen. Huur ook eens een scooter om met z’n allen in stijl op pad te gaan naar de Italiaanse plaatsjes in de regio Toscane.

Camping Vallicella – Hout

Leuk om te weten: de eigenaren van Camping Vallicella zijn al heel lang in de houthandel werkzaam. De chalets zijn gemaakt van hout en staan mooi naast de heuvels. De chalets bieden ook genoeg ruimte en privacy, zodat u kunt genieten van uw vakantie.

Reacties

Reacties

Camping Vallicella