Campings Toscane

Camping Villaggio Mugello Verde

Camping Villagio Mugello Verde bevindt zich op de grens van Toscane en is een fantastische, mooie plek om met uw familie een mooie culturele vakantie te beleven. Op slechts 30 kilometer afstand vindt u Florence, de stad van de familie Medici. Een busverbinding vanaf de camping rijdt u zo het centrum in. Andere steden zoals Pisa, Siena en Lucca zijn ook goed te bereiken. Toch geniet u van de rust in de vallei.

Camping Villaggio Mugello Verde – Groen en schaduw

Camping Villagio Mugello Verde is terrassencamping met een grasbodem en afgebakende plaatsen. Het groene uiterlijk van de camping doet zichzelf eer aan, met veel bomen die voor schaduw zorgen. De vallei biedt veel mogelijkheden, maar geeft u ook de vrijheid om de omliggende plaatsen te bezoeken.

Villaggio Mugello Verde – Op de camping

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u gewoon terecht in de mini-market op de camping. Heeft u geen zin in koken? ’s Avonds kunt u lekker eten in het restaurant, waar u kunt kiezen tussen een tafel binnen of een tafel buiten. Ook is er een pizzeria. Op Camping Villagio Mugello Verde kunt u verkoeling zoeken in het zwembad van de camping. Zin in een actief dagje? In de omgeving van Camping Villagio Mugello Verder kunt u bijvoorbeeld mountainbiken, paardrijden, wandelen of vissen.

Reacties

Reacties