Campings Toscane

Camping Ville Degli Ulivi

Camping Ville Degli Ulivi is een luxe familiecamping op het prachtige eiland Elba . De camping ligt net buiten Marina di Campo en door het zonnige klimaat is het een bestemming voor een vakantie in het voor- en het najaar.

Camping Ville Degli Ulivi – Zandstrand

Camping Ville Degli Ulivi is een groen aangelegde camping, het is bloemrijk en heeft veel bomen. Het ligt ook vlak aan een prachtig zandstrand waar u heerlijk verkoeling kunt zoeken in de warme maanden. Heeft u geen zin om aan het strand te liggen, maar ligt u lieven aan bij het zwembad? Geen probleem, Camping Ville Degli Ulivi heeft een prachtig zwemparadijs welke ook beschikbaar is voor de kleintjes.

Camping Ville Degli Ulivi – Luxe

Op camping Ville Degli Ulivi vindt u erg veel luxe. Zo kunt u naast fietsen, ook fitnessen, watersporten, vissen en zelfs naar de spa. Meer ontspanning is bijna niet in te denken. Ook kunt u genieten van veel privacy op de camping.

Camping Ville Degli Ulivi – Wijngaarden

In de zomermaanden is er een disco voor jong en oud, en overdag worden er voor de kinderen leuke spelletjes op de camping georganiseerd. Het eiland Elba leeft vooral van wijnbouw en van het toerisme. Even buiten de camping vindt u prachtige wijngaarden, ook is het eiland een vindplaats voor edelstenen en mineralen.

Reacties

Reacties